Husbil i Växjö

Husbil för nya semesterminnen

Letar du efter en husbil i Växjö? Oavsett om du letar efter en ny eller en begagnad husbil så kan vi på Harmonium hjälpa dig! Harmonium är en återförsäljare av prisvärda husbilar i flera modeller och storlekar. Hos oss hittar du i Växjö en husbil som speglar dina behov och önskemål. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet inom husbilsbranschen. Därför ger vi gärna råd och vägleder gärna dig i sökandet efter den perfekta husbilen för dig och dina medresenärer. Vi finns i Borås men levererar din husbil till dig i Växsjö. Med en egen husbil eller husvagn kan du skapa härliga semesterminnen från resor på vägen. Från Växjö till vilken destination ni vill, oavsett om ni vill resa inom Sveriges eller utomlands. En husbil är därför en smart investering inför din nästa ledighet. 

Nya och begagnade husbilar till salu

På Harmonium hittar du både nya och begagnade husbilsmodeller. I våra utställningshallar hittar du husbilar i olika storlekar och modeller. Alla våra husbilar är i ett utmärkt skick. Vi ser till att alltid undersöka husbilar innan försäljning. Det innebär att vi undersöker husbilen genom flera kontroller. Alla våra husbilar är nybesiktigade, varudeklarerade, fukttestade och gasoltestade. Vi provkör även alla husbilar för att vara helt säkra på att husbilen är i ett utmärkt skick. På Harmonium hittar du i Växjö flera olika fordonstyper när det gäller husbilar. Som till exempel hel- och halvintegrerad, sovalkov och campers. Våra husbilar har antingen manuell, automatisk eller sekventiell växellåda.

Råd till dig i Växjö som ska köpa en husbil

Vi på Harmonium har stor kärlek för både husbilar och campinglivet. Att köpa en husbil är ett stort och viktigt beslut som kommer att ge dig och din familj nya oförglömliga upplevelser. Det är flera saker som är bra att tänka på inför ett husbilsköp. Du bör fundera på hur många bäddar, sittplatser och utrymme som du behöver. Det är viktigt med en smarta funktioner och förvaringsutrymmen eftersom husbilar är byggda för bekvämlighet. Du bör också fundera över storlek, vikt och prisklass.

Vi hjälper dig i Växjö att hitta rätt husbil

Oavsett om du ska köpa din första husbil eller vill byta ut din nuvarande modell så hjälper vi dig i Växjö. Du kan sälja din nuvarande husbil genom oss, då ansvarar vi för garantier och service. Vi vägleder dig genom hela processen och besvarar alla frågor som du kan ha. Vi vill erbjuda hög service från oss i Borås till dig i Växsjö. Så om du känner dig osäker på något så kan du alltid få råd från en av våra medarbetare på Harmonium. Tveka inte, kontakta oss så hittar vi din nya husbil i Växjö!