Husbil i Värnamo

Upplev ett nytt sätt att semestra

Funderar du på att köpa en husbil? Då kan vi på Harmonium hjälpa dig att hitta den ultimata husbilen! Vi är pålitliga återförsäljare av husbilar och husvagnar. Med ett stort utbud av husbilar kan du hitta en husbil som passar dig perfekt. Vi erbjuder både nya och begagnade husbilar. Med stor kompetens inom husbilsbranschen hittar du husbilar i utmärkt skick hos oss. Vi finns i Borås och Stockholm men levererar självklart till dig i Värnamo. En husbil ger dig friheten att forma din semester precis hur du vill. Vi hjälper dig att hitta en husbil som speglar dina behov!

Nya och begagnade husbilar

Vi säljer både nya och äldre modeller av husbilar. I våra utställningshallar hittar du husbilar i olika prisklasser, storlekar och årgångar. Det kan vara bra att fundera på hur många bäddar och sittplatser som du behöver i din husbil. Även storlek, vikt och pris. Vi har flera fordonstyper när det gäller husbilar. Som till exempel sovalkov, campers, helintegrerad och halvintegrerad. Våra husbilar har antingen en manuell, automatisk eller sekventiell växellåda. Alla våra husbilar har sina unika fördelar, därför kan vi hjälpa dig att hitta en prisvärd och pålitlig husbil för dig i Värnamo.

Rådgivning för dig som vill köpa eller sälja

Oavsett om du ska köpa din första husbil eller funderar på att uppdatera din nuvarande husbil så hjälper vi dig. Om du vill byta ut din nuvarande husbil kan du sälja den genom oss. Du kanske är redo för en uppgradering och vill hitta en större eller annan modell på husbil. Vi erbjuder prisvärda finansieringar och vi tar även inbyten. Om du vill sälja din husbil genom oss så gör vi ett inbytesprotokoll. Det inkluderar testningar och värdering av din husbil. När du säljer din husbil hos oss så ansvarar vi för service och garantier. Vi sköter hela processen. Alla våra husbilar är varudeklarerade, fukttestade, gasoltestade och nybesiktigade vid leverans. Därför kan du i Värnamo känna dig trygg hos oss på Harmonium. Du är varmt välkommen att besöka våra anläggningar i Borås och Stockholm om du vill titta närmare på vårt utbud av husbilar.

Vi hjälper dig i Värnamo att köpa en husbil

Vill du köpa en husbil inför din nästa semester? Då kan vi på Harmonium hjälpa dig! Med mångårig erfarenhet inom husbilsbranschen erbjuder vi fordon i hög kvalité. Med en egen husbil har du friheten att resa runt och upptäcka nya destinationer. Du är varmt välkommen att kontakta oss på Harmonium så tar vi ditt nästa steg mot en framtida husbil eller husvagn i Värnamo!

Ställplatser i närheten av Värnamo

Kattugglan

Längs med Laganån hittar du denna ställplats med 12 ställplatser, varav 3 med el. Här finns det tillgång till dusch, grillplats och även möjlighet för latrintömning och att hämta dricksvatten.

Hägern Bed & Nature

Mycket nära gästhamnen finner du denna ställplats med 29 platser. Av alla platser är det 26 stycken som har tillgång till el. På plats har du även tillgång till wifi, grillplats och toaletter.

Café Timjan

Här har du närhet till många upplevelser; Nydala kloster, Store Mosse nationalpark och det pulshöjande High Chaparall. Det finns 6 platser här varav 3 har tillgång till el. På plats finns det även toaletter, dusch och dricksvatten.