Husbil i Varberg

Härliga semesterminnen med en husbil

Går du i tankar om att skaffa en husbil? Det finns många fördelar med att köpa en husbil. Du har möjligheten att själv välja när och vart du vill åka på semester. Med en husbil kan du resa både korta och långa sträckor. Allt som du kan tänkas behöva under din semester finns i en husbil. Du har ett eget kök, badrum, matplats och bäddar i ett. Vi på Harmonium har ett brett utbud av både nya och begagnade husbilar för alla tillfällen. Idag befinner vi oss i Borås och Stockholm men levererar självklart till dig i Varberg. Vi är återförsäljare av husbilar och husvagnar och hjälper dig att hitta den perfekta husbilen. Med en av våra husbilar kan du skapa härliga semesterminnen!

Råd till dig som ska köpa en husbil

Vi på Harmonium har stark kompetens inom husbilsbranschen. Oavsett om du vill köpa din allra första husbil eller uppgradera din nuvarande modell så hjälper vi dig. Det är bra att fundera över sina behov och önskemål gällande husbilens funktioner. Söker du en ny eller begagnad husbil? Vilken slags växellåda och viktklass? Det kan vara bra att ha sina preferenser i åtanke. Om du har några funderingar inför ditt köp så besvarar vi på Harmonium alla dina frågor. Vi delar med oss av råd och information som kan vara viktig för dig som ska bli husbilsägare i Varberg. Om du vill sälja din nuvarande husbil genom oss så hjälper vi dig med det också. I våra utställningshallar i Borås och Stockholm hittar du husbilar i flera olika modeller och årgångar. Om det är dina första husbil finns vi nära till hands under hela processen. Vi vägleder dig genom alla steg.

Husbilar i hög kvalité

På Harmonium hittar du husbilar i hög kvalité, både nya och äldre modeller. Vi är noga med att alltid se till att våra husbilar är i ett utmärkt skick. I vår verkstad kontrollerar vi alla husbilar för att de ska vara nybesiktigade, varudeklarerade, gasoltestade och fukttestade. Vi värderar kundservice och kvalité, därför tar vi hand om våra husbilar och våra kunder. Vi lyssnar till dina behov och hjälper dig att hitta en husbil som speglar dina behov.

Prisvärda husbilar för dig i Varberg

Vi på Harmonium har ett stort engagemang och intresse för husbilar. Med en egen husbil har du friheten att resa var du vill, när du vill. Vi erbjuder prisvärda husbilar för dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra husbilar och husvagnar för dig.

Ställplatser i och runt om Varberg

Bua Hamn

På den här parkeringen nära hamnen hittar du 39 ställplatser, alla med el. Bua är ett genuint fiskesamhälle med vackra promenadslingor och stränder. På stranden finns det även möjlighet att följa det rika fågellivet.

Varbergs innerhamn

Nära Varbergs fästning hittar du denna ställplats med 14 platser. Alla platser har tillgång till el, dusch och wi-fi. Ställplatsen har öppet året runt.

Åkulla Outdoor Resort

Här är du nära naturen vid Yasjön. 30 platser med el finns tillgängliga. Här tar du dig enkelt till vandring- och cykelleder. På plats finns det även en grillplats för gäster.