Husbil i Uddevalla

En husbil som förgyller ditt liv

Funderar du på att köpa en husbil? En husbil ger dig en stor frihet att resa precis vart du vill, när du vill. Under semestern kan du resa kortare sträckor i Sverige eller köra runt i Europa i flera veckor. Att köpa en husbil är därför en god investering inför din nästa ledighet. Vi på Harmonium är återförsäljare av både nya och begagnade husbilar. I våra anläggningar i Borås och Stockholm kan du hitta en husbil som optimerar din semester. Att leverera den till dig är inga problem! Vi hjälper dig i Uddevalla att hitta en perfekt husbil som tar din nästa semester till en ny nivå!

Moderna husbilar i flera modeller

På Harmonium hittar du både nya och äldre modeller på husbilar. Med ett stort utbud av husbilar erbjuder vi olika storlekar, viktklasser, antal bäddar och sittplatser. Vi har modeller med manuell, automatisk eller sekventiell växellåda. Det är bra att fundera på vilka egenskaper som är viktiga för dig. Hur stora förvaringsutrymmen behöver du? Vi har husbilar med smarta lösningar för förvaring och hög komfort. Det är viktigt att husbilen har en effektiv planlösning för att ditt boendeutrymme ska bli så maximalt som möjligt. Alla våra husbilar har sina individuella fördelar. Vi hjälper dig som bor i Uddevalla att hitta en husbil med de praktiska funktioner som du behöver.

Mångårig erfarenhet av husbilar

Vi på Harmonium har stor kompetens inom husbilsbranschen. Med stor passion för husbilar, husvagnar och campinglivet hjälper vi dig att välja en husbil som skapar nya härliga semesterminnen. Utifrån dina specifika önskemål och behov ser vi till att hitta den ultimata husbilen för dig och dina medresenärer. Oavsett om det är din första husbil eller om du är en dedikerad husbilsentusiast så delar vi med oss av våra råd och tips inför ett husbilsköp. Vi värderar hög kvalité och ser därför till att våra husbilar alltid är varudeklarerade, fukttestade, gasoltestade och nybesiktigade vid leverans.

Vi hjälper dig i Uddevalla att köpa husbil

Funderar du på att köpa en husbil inför din nästa ledighet? Om du i Uddevalla är intresserad av att köpa en husbil så hjälper vi dig att hitta rätt! Vi finns idag i Borås och Stockholm och har kunder över hela Sverige. Med en egen husbil har du möjligheten att resa runt i världen och upptäcka nya destinationer både i Sverige och utomlands. Vi har mångårig erfarenhet inom husbilsbranschen och besvarar alla dina frågor. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra husbilar!

Ställplatser i Uddevallas närhet

Lysekils Marina Basteviksholmarna

I denna lilla pärla till båthamn hittar du 43 ställplatser för dig med husbil. Här är du omgiven av pittoreska miljöer med gångavstånd. På ställplatsen finns det tillgång till dusch, el, badplats och äventyrsgolf. Allt för en lyckad semester!

First Camp Solvik-Kungshamn

Med 34 ställplatser finns det möjlighet att utifrån denna plats njuta av miljön i Bohuslän. Här har du nära till Smögenbryggan med stort utbud av restauranger, butiker och caféer. På plats finns det även tillgång till grillplats, toaletter, wi-fi och dusch.

Hafstens Resort

Här finns det gott om plats! Med 370 ställplatser och närhet till bad finns här allt för en lyckad semester. Här finns det även roliga aktiviteter för barn, så som vattenrutschbana och äventyrsgolv. För dig som är träningsintresserad finns det en tennisbana och ett gym.