Husbil i Trollhättan

En husbil skapar frihet

En husbil är perfekt för dig som vill uppleva ett friare sätt att resa. Med en husbil kan du åka iväg i Sverige under en helg eller utomlands i flera veckor. Du väljer själv när, var och hur du vill resa med en husbil. Vi på Mobilen är återförsäljare av både nya och begagnade husbilar och husvagnar. Vi hjälper dig i Trollhättan att hitta en prisvärd, pålitlig och professionell husbil. Vi lyssnar till dina personliga behov och hjälper dig att hitta en husbilsmodell som speglar dem.

Moderna och äldre modeller

På Mobilen hittar du många olika slags modeller och storlekar på husbilar. Vi undersöker alltid våra husbilar inför försäljning. Det innebär att vi kontrollerar alla fordon genom att utföra fukttest och provkörning innan leverans. Hos oss hittar du husbilar och husvagnar i gott skick. Vi har flera fordonstyper när det gäller husbilar. Som till exempel hel- och halvintegrerad husbil, sovalkov och campers. På Mobilen kan du i Trollhättan köpa en husbil med manuell, automatisk eller sekventiell växellåda. Du hittar husbilar med olika antal bäddar och sittplatser. I vårt breda utbud av husbilar hittar du modeller med många olika fördelar. På Mobilen kan du därför alltid hitta en husbil som passar dig perfekt. I våra utställningshallar kan du upptäcka husbilsvärlden på nära håll och se våra olika husbilar.

 

Professionell personal inom husbilsbranschen

Oavsett om du söker efter en ny eller begagnad husbil i Trollhättan så hjälper vi dig. Vi har mångårig erfarenhet av husbilar och delar alltid med oss av våra bästa råd inför ditt husbilsköp. Om det är din första husbil vägleder vi gärna dig under hela processen. Vi går då igenom alla aspekter som är viktiga att ha i åtanke nära du ska köpa en husbil. Hos oss är du i Trollhättan i trygga händer. Det är bra att fundera över de praktiska delarna, som antal bäddar, sittplatser, storlek, viktklass och växellåda. Om du känner dig osäker på något så är det bara att fråga en av våra medarbetare på Mobilen. Vi har stor kunskap inom husbilsbranschen.

 

Trygga husbilar för dig i Trollhättan

Vill du i Trollhättan köpa en husbil? Då är vi på Mobilen redo att hjälpa dig! Vi har mångårig kompetens av husbilar och husvagnar. Med en egen husbil har du friheten att resa runt i världen och upptäcka nya platser. Du är varmt välkommen att kontakta oss på Mobilen så tar vi ditt nästa steg mot en framtida husbil!