Husbil för dig i Malmö

Nya upplevelser med en husbil

Vill du investera i en husbil? Oavsett om du vill köpa din allra första husbil eller om du är en husbilsentusiast sedan många år tillbaka så är vi på Harmonium redo att hjälpa dig! En husbil ger dig möjligheten att resa var du vill, när du vill. Du kan resa kortare sträckor i Sverige eller köra runt i Europa. Vi hjälper dig att hitta den mest optimala husbilen för just dig! Vi befinner oss i Borås och Stockholm men levererar till våra kunder över hela Sverige, inklusive Malmö. Med lång erfarenhet inom husbilsbranschen säljer vi husbilar i hög kvalité till förmånliga priser. Vi hjälper dig som bor i Malmö att hitta en husbil som tar din husbilssemester till en ny nivå!

Många olika slags husbilar

På Harmoniums anläggningar i Borås och Stockholm hittar du husbilar i många olika modeller. Det är viktigt att välja en husbil som uppfyller dina personliga önskemål. Eftersom vi alla har olika behov bör du fundera över vad som är viktigt för dig. Hur många bäddar och sittplatser ska husbilen ha? Vilken längd, höjd och maxvikt känns mest lämpligt för dig? Du kan också fundera över om du vill ha en manuell, automat eller sekventiell växellåda. Vi erbjuder husbilar som är helintregrerade, halvintegrerade, campers eller med sovalkov. Om du känner dig osäker på någon aspekt så hjälper vi dig att välja rätt husbil. Våra medarbetare har stark kompetens och lång erfarenhet inom husbilsbranschen.

Kompetens och kunskap inom husbilsbranschen

Med stor passion för husbilar, husvagnar och campinglivet hjälper vi dig som kund från Malmö att välja en husbil som skapar nya härliga semesterminnen. Om det är din första husbil så vägleder vi gärna dig genom hela processen. Att köpa en husbil är en stor investering som kommer att förgylla dina semestrar. Vi värderar hög kvalité, därför är alla våra husbilar nybesiktigade och varudeklarerade. Vi utför även provkörning och fukttestning av husbilarna för att garantera våra kunder en hög standard.

Trygga husbilar för dig som bor i Malmö

Harmonium är en pålitlig återförsäljare av husbilar för dig. Vi har bred kompetens inom husbilsbranschen. Med en husbil har ni friheten att resa och stanna var ni vill och när ni vill. Vi på Harmonium har bred kompetens inom husbilsbranschen. Om du behöver en ny husbil inför din semester så hjälper vi dig att välja rätt. Att leverera från oss i Borås eller Stockholm till dig i Malmö är inga problem. Hör gärna av dig till oss på Harmonium så hittar vi rätt inför din husbilssemester!

Härliga ställplatser runtom Malmö

Här kommer några tips på fina ställplatser för dig med husbil i och runt omrking Malmö:

First Camp Ställplats Råå vallar

En ställplats ca 5 km från Helsingborg finner du denna härliga ställplats. Totalt finns det 12 stycken platser, men dock ingen elektricitet. Däremot har du härifrån en underbar havsutsikt!

Lundåkrahamnen

Mitt på Öresundskusten finns denna ställplats, med totalt 48 ställplatser. Alla platser har el och det finns även tillgång till dusch, toaletter och restaurang. Platsen ligger i hamnen och erbjuder en vacker utsikt.

Bögerups ställplats

Intill en gammal gård från 1700-talet finns den rofyllda ställplatsen. Här finns det sju platser, två med el. På gården finns det även tillgängligt badrum, pentry och till och med ett litet gym.