Husbil i Jönköping

Ta din semester till en ny nivå

Vill du köpa en husbil? Då är du varmt välkommen till oss på Harmonium. Om du vill köpa en husbil så hjälper vi dig genom hela processen. Vi har stark kompetens och en stor passion för husbilar. Det finns många fördelar med att ha en egen husbil, därför väljer allt fler svenskar att köpa en husbil. Med en husbil kan du och familjen upptäcka nya resmål och destinationer. Vi finns idag i Borås och Stockholm och levererar till våra kunder i hela Sverige. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig från Jönköping att hitta en husbil i hög kvalité!

Nya och begagnade husbilar

Vi är återförsäljare av både nya och begagnade husbilar. Att leverera till dig i Jönköping är inga problem! För att säkerställa en hög standard utför vi kontroller och fukttestar alltid våra husbilar. Vi varudeklarerar, besiktigar och ser även till att provköra alla våra husbilar innan försäljning. Vi på Harmonium värderar kvalité och pålitlighet. Därför är det viktigt för oss att alla våra husbilar är i ett utmärkt skick. När du köper en husbil från oss är du trygg ute på vägarna. Vi erbjuder flera fordonstyper, som sovalkov, campers, hel- och halvintegrerade husbilar. Våra medarbetare hjälper dig att köpa en husbil i rätt prisklass och storlek.

Hög kompetens inom husbilsbranschen

På Harmonium har vi alla en stor passion för husbilar och campinglivet. Med ett stort kundfokus besvarar vi alla frågor som du kan tänkas ha gällande husbilsvärlden. Vi har hög kompetens och erfarenhet av olika slags husbilar och hjälper dig att hitta en som speglar dina behov. Vi föreslår att du funderar över vad för praktiska funktioner som är viktiga för dig. Hur många bäddar och sittplatser behöver du? Vilken viktklass, höjd och längd är mest lämplig för dina resmål? Om du känner dig osäker så kan du alltid rådfråga oss gällande att köpa husbil. Vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig hitta den modell som fungerar bäst för dig.

Vi hjälper dig i Jönköping att hitta rätt husbil

Vill du besöka våra anläggningar i Borås eller Stockholm är du varmt välkommen. Så om du söker en husbil inför nästa semester så finns vi redo att hjälpa dig. Vi utgår från dina specifika önskemål och behov för att du ska köpa en husbil som är perfekt för dig och dina medresenärer. Vi hjälper dig att hitta rätt husbil. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra husbilar!

Ställplatser runt om Jönköping

Gränna Hamn

Nere i Gränna hamn hittar du denna trevliga ställplats. Här finns det 32 ställplatser tillgängliga, alla med elektricitet varav 10 med Amp eluttag. Det finns toaletter lättillgängligt och tillgång till dusch ca 100 meter från ställplatsen. Här parkerar du bara en stenkast ifrån Gränna centrum!

Isaberg Mountain Resort

Ställplatser nära äventyret året runt! Här bor du i nära anslutning till sport- och friluftsaktiviteter. På plats finns det 88 stycken platser, alla med el tillgängligt. På vintern är detta södra Sveriges största skidort.

Bisonfarmen i Gate

15 stycken ställplatser med utsikt över Vättern. Runt hörnet vandrar amerikanska bison, vilket lovar på en annorlunda vistelse. Säsongen sträcker sig från maj-september.