Husbil i Halmstad

Upptäck nya platser med en husbil

Går du i tankar om att köpa en husbil? Det finns många fördelar med att köpa en husbil. Du har friheten att själv bestämma när, hur och vart du vill åka på semester. Med en husbil kan du resa både korta och långa sträckor. En husbil har allt som du kan tänkas behöva under din semester. Du har ditt ett eget kök, badrum, matplats och bäddar i ett. Vi på Harmonium har ett stort utbud av både nya och begagnade husbilar i våra utställningshallar. Vi befinner oss i Borås och Stockholm, men levererar till våra kunder över hela Sverige, även till dig i Halmstad. Alla våra husbilar är i ett gott skick eftersom vi alltid utför fukttest, besiktning och provkörning av våra fordon innan de är redo för försäljning. Vi hjälper dig som bor i Halmstad att hitta den perfekta husbilen!

Husbilar i många modeller och prisklasser

Hos oss på Harmonium hittar du både nya och begagnade modeller på husbilar och husvagnar. Vi har ett stort sortiment av husbilar i alla möjliga storlekar, modeller, årgångar och viktklasser. Vi ser alltid till att husbilen är i utmärkt form. Därför genomför vi noggranna kontroller av våra husbilar. Som varudeklareraring, fukttestning, provkörning och nybesiktning. Här har vi alla olika fordonstyper, som helintegrerade, halvintegrerade, campers och husbilar med sovalkov.

Bra att tänka på när du ska välja din husbil

Det är bra att fundera på vilka egenskaper som är viktiga för dig. Det finns många fördelar med att ha en husbil, men för att optimera dina semestrar så kan det vara bra att fundera över vilken modell som du behöver. Du bör tänka på hur många bäddar, sittplatser och förvaringsutrymmen som du och dina medresenärer behöver. Många husbilar har en smart planlösning för att effektivisera den mindre ytan. Vi hjälper dig som bor i Halmstad att hitta en husbil med de praktiska funktioner som du behöver.

Vi hjälper dig i Halmstad att hitta rätt husbil

Harmonium är en pålitlig återförsäljare av husbilar. Om du letar efter en husbil inför din nästa resa så finns vi på Harmonium redo att hjälpa dig. Vi utgår från dina specifika önskemål och behov för att du ska hitta en husbil som är perfekt för dig och dina medresenärer. Vi ser alltid till att husbilen är i utmärkt form och levererar från våra anläggningar i Borås och Stockholm till dig i Halmstad. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Harmonium så berättar vi mer om våra husbilar!

Ställplatser i och runt om Halmstad

Det finns flera härliga ställplatser runt om Halmstad för dig att njuta av din husbil på. Här får du några tips:

Gullbrannagården

Några hundra meter från havet och bara en kvart in till centrum hittar du den här härliga campingen. Det finns 10 platser för husbilar och tillgång till både el, dusch, wi-fi och mycket mer. Här kan du även njuta av hembakade pizzor och grillbuffé från restaurangen.

Valhall gård ställplats

En vackert belägen ställplats med åkrar runt omkring. Ställplatsen har 25 stycken platser och är öppen året runt. 15 platser erbjuder möjlighet för el, och det finns även duschar och toaletter. På plats finns även en grillplats för gäster.

Ställplats Halmstad, BK Najaden

Längs ån Nissan vid Kajskjulet finns det 12 stycken ställplatsen för husbilar. Här finns det både el och vatten, och en vacker utsikt över havet där du kan njuta av kvällssolen. Med bara några minuters promenad når du både affärer och restauranger i centrum.