Husbil för dig i Göteborg

Brett utbud av husbilar

Är du på jakt efter en husbil? Oavsett om du söker efter en helt ny eller en begagnad modell av husbil så kan vi på Harmonium hjälpa dig. Vi finns på plats i Borås och Stockholm och levererar husbilar till hela landet. Hos oss hittar du prisvärda husbilar och husvagnar i flera modeller och storlekar. Vi genomför vi alltid fukttest och provkörning innan utställning, så att vi vet att de är i utmärkt skick och att du kan känna att du är i trygga händer.

Genom många år av erfarenhet inom husbilsbranschen ser vi till att leverera en husbil som lever upp till dina önskemål. Så om du i Göteborg går i tankarna att köpa en husbil har du hittat rätt! Vi finns på plats i Borås och Stockholm och ser fram emot att hjälpa dig att få en underbar semester med din nya husbil!

Nya och begagnade husbilar till salu

På Harmonium hittar du ett brett utbud av både nya och äldre modeller av husbilar. Vi hjälper mer än gärna dig från Göteborg att hitta den husbil som passar just dig och ditt sätt att resa. För att se våra husbilar och husvagnar i verkligheten är du mer än välkommen till våra anläggningar i Borås och Stockholm. Vi har kunder över hela Sverige, avstånd är inget problem för oss. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en husbil eller husvagn som du kan skapa oförglömliga semesterminnen med!

Att tänka på när du ska köpa husbil

När du ska köpa en husbil finns det flera saker som är bra att ha i åtanke. Du bör fundera över hur stor husbilen måste vara och hur många bäddar som ska finnas i husbilen. Det gäller även sittplatser med säkerhetsbälte och förvaringsutrymmen. Vi erbjuder många olika modeller, som helintegrerade, halvintegrerade, alkovbilar och campers. Alla husbilar har olika fördelar, därför är det viktigt att välja en modell som är mest lämplig för dig. Inredning är också en viktig aspekt, alla husbilsmodeller har sin egen unika design. Många av våra husbilar har smart konstruktion med innovativa lösningar vilket maximerar ytan i husbilen. En optimal husbil ska ha allt du behöver på en liten yta, därför är husbilens utformning viktig.

Vi hjälper dig i Göteborg att köpa husbil

Harmonium är en pålitlig återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har bred kompetens inom husbilsvärlden. Vi hjälper dig i Göteborg att hitta ditt eget rullande semesterhus, och kan leverera från oss i Borås eller Stockholm direkt till dig! Att resa runt i Sverige eller utomlands i en husbil ger en oslagbar semester där ni har friheten att stanna var ni vill, upptäcka nya platser och skapa nya favoritminnen tillsammans. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra husbilar och husvagnar!

Ställplatser i Göteborgsområdet

En av många fördelar med husbil är att kunna hitta olika ställplatser att vara på under en natt. I och runt om Göteborg finns det en hel del, här kommer några tips!

Lisebergs ställplats Skatås

En ställplats i ett av Göteborgs mest populära friluftsområden. På anläggningen finns det 37 platser för husbilar med el. Du hittar också bekvämligheter som gratis wi-fi, bastu, tvättstuga och butik. Det finns närhet till Delsjön, där du kan njuta av varma sommardagar.

Partille ställplats

Denna ställplats är öppen dygnet runt. Här finns också möjlighet att förboka din plats online, och på plats hittar du faciliteter som el, dusch, tillgång till wi-fi m.m.. Härifrån tar det bara fem minuter att gå till Kåsjöns badplats , och leder som Bohusleden och Vildmarksleden går precis förbi.

Näsets Båtarv

Bo nära hamnen! Detta är en fritidsbåthamn med 25 ställplatser. Här finns det tillgång till el, toaletter, dricksvatten och latrintömning.