Husbil i Göteborg

Brett utbud av husbilar

Letar du efter en husbil i Göteborg? Oavsett om du söker efter en helt ny eller en begagnad husbil att köpa så kan vi på Harmonium hjälpa dig! Vi erbjuder prisvärda husbilar och husvagnar i flera modeller och storlekar. Vi utför alltid fukttest och provkörning innan våra husbilar och husvagnar är redo för utställning. Vi ser alltid till att våra husbilar är i ett utmärkt skick. På Harmonium hittar du i Göteborg en husbil som speglar dina behov. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet inom husbilsbranschen. Vi befinner oss i Borås men levererar husbilar till där du är. Hos oss är du i trygga händer. Med en alldeles egen husbil eller husvagn kan du skapa härliga semesterminnen från resor på vägen. Från Göteborg till vilken destination ni vill, oavsett om ni vill resa inom Sveriges eller utanför gränsen. En husbil är därför en perfekt investering för din nästa semester. 

Nya och begagnade husbilar till salu

På Harmonium hittar du ett brett utbud av både nya och äldre modeller av husbilar. Vi hjälper dig i Göteborg att hitta en husbil som är optimal för just dig. På våra anläggningar hittar du våra husbilar och husvagnar i våra rymliga utställningshallar. På Harmonium kan du köpa en husbil med lång livslängd, oavsett om den är ett i nyskick eller begagnad. Vi prioriterar hög kvalité och kundservice. Vår vision är att hjälpa våra kunder att hitta husbilar och husvagnar som skapar oförglömliga semesterminnen.

Att tänka på när du ska köpa husbil

När du ska köpa en husbil är det flera saker som är bra att ha i åtanke. Du bör fundera över hur stor husbilen måste vara och hur många bäddar som ska finnas i husbilen. Det gäller även sittplatser med säkerhetsbälte och förvaringsutrymmen. Vi erbjuder många olika modeller, som helintegrerade, halvintegrerade, alkovbilar och campers. Alla husbilar har olika fördelar, därför är det viktigt att välja en modell som är mest lämplig för dig. Inredning är också en viktig aspekt, alla husbilsmodeller har sin egen unika design. Många av våra husbilar har smart konstruktion med innovativa lösningar vilket maximerar ytan i husbilen. En optimal husbil ska ha allt du behöver på en liten yta, därför är husbilens utformning viktig.

Vi hjälper dig i Göteborg att köpa husbil

Harmonium är en pålitlig återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har bred kompetens inom husbilsvärlden. Vi hjälper dig i Göteborg att hitta ditt eget rullande semesterhus, och kan leverera från oss i Borås direkt till dig! Att resa runt i Sverige eller utomlands i en husbil ger en oslagbar semester där ni har friheten att stanna var ni vill, upptäcka nya platser och skapa nya favoritminnen tillsammans. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra husbilar och husvagnar!